KurierGarwoliński.pl

Wiadomości z Garwolina

Firma JAKMET szuka pracowników. Sprawdź na jakie stanowiska możesz aplikować!

Dodano:
garwolin - Firma JAKMET szuka pracowników. Sprawdź na jakie stanowiska możesz aplikować!

Firma JAKMET, jest prężnie rozwijającą się firmą, specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości wyrobów elektrycznych takich jak obudowy czy rozdzielnice. Jako producent rozdzielnic działa na rynku od 1989 roku, a wykorzystując zdobyte w tym czasie doświadczenie, dąży do ciągłego ulepszania asortymentu swoich produktów i usług. Posiada system zarządzania jakością ISO 9001, by zagwarantować niezmiennie wysoką jakość i powtarzalność wyrobów.

(Mapka z naszą siedzibą na końcu)

Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowiska poniżej:

• Monter (praca dla kobiet i mężczyzn)
    • Elektromonter
    • Magazynier
    • Operator maszyn CNC (frezarki, tokarki)
    • Operator maszyn CNC (laser, wykrawarka, krawędziarka)
    • Operator koparko-ładowarki

Naszym Pracownikom oferujemy:
    • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
    • atrakcyjne zarobki,
    • szkolenia techniczne,
    • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
    • ubezpieczenie na życie PZU.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na praca@jakmet.com.pl oraz o kontakt pod numerem telefonu: 797 617 567.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb rekrutacji w Firmie Jakmet Spółka z ograniczoną Odpowiedzialnością Spółka komandytowa ,(zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)).

Artykuł sponsorowany